Kundkorg
0kr

Just Ten – Exceptionell kvalité

Alla rack från Just Ten tillverkas för hand och de flesta är dessutom tillverkad med kol- och glasfiber för ett perfekt ytskikt med rätt styvhet och hårdhet. Inte sällan tillverkas även Just Tens instegsmodeller i de bästa och dyraste materialen. Av den anledningen kan nybörjarmodellerna verka extra dyra. Då ska man komma ihåg att det förmodligen inte finns något bättre padelmärke att vända sig till för att få en bättre början på sin padelupplevelse. Med instegsmodeller som väger rätt, är balanserade på korrekta sätt och dessutom är tillverkade i tour-standardiserade material, kan du som nybörjare inte få en bättre början på din padelutveckling.
När tiden sedan är kommen och det är dags att ta steget mot ett mer avancerat padelracket, kommer du kunna återvända till Just Ten och få en sömlös övergång till de mer krävande racketmodellerna utan att behöva ”lära om” spelteknikerna.

Grundlig kvalitetskontroll

Hantverksprocessen hos Just Ten är nästintill helig. Även om de har kapaciteten att tillverka fler än 30 stycken racketar per dag så gör de inte det för att vara säkra på att de inte tummar på kvalitén. När en ny modell lanseras genomgår det grundliga tester med ett väl utvalt team av padelspelare innan det släpps på marknaden. Just Ten lämnar ingenting åt slumpen.
Just Ten är sist men inte minst väldigt noggranna med materialen de tillverkar sina racket i. Olika EVA-gummin, glasfiber, kolfiber, Vibrant Block med mera säkerställer Just Tens position som ett av de ledande padelrackettillverkarna just nu.


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com