Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Zaas K Basaltik

2795kr

Det här är ett racket i den övre prisklassen som gör sig bra för den mer erfarne spelaren. Speciellt riktar sig modellen till spelare med en aggressiv spelstil. Med en helt ny kolfiber-blandning har Zaas K en ännu hårdare yta. Den ska också tåla mer och ha en längre livslängd med det nya materialet. Själva kärnan som gömmer sig under ytan är gjort av ett EVA-material.

Slut i lager

Artikelnr: 10080302 Kategori:

Beskrivning

Zaas K har en centrerad balanspunkt och en vikt på 355-370 gram. Den centrerade balanspunkten och den nya kolfiber-blandningen gör att det här racket känns lättare samtidigt som du får rejäl kraft i slagen. Bollträffen är väldigt tydlig och när du lärt dig att hantera den här spaden får du en riktig smash-maskin. För den aggressiva spelaren som gillar att föra spelet är Zaas K ett vasst racket.

Nackdelen med Zaas K är att den kan kännas svårhanterad för nybörjare. I och med att den är hård så krävs en bra bollträff för att få bästa effekt av Zaas K. Det är lättare att få kontroll med ett mjukare racket som nybörjare. Med ett hårt och framtungt racket kan bollarna lätt hamna i väggen. Därför rekommenderar vi spaden till dig som är på en avancerad eller expertnivå.

Så här säger andra spelare om Just Ten Zaas K Basaltik

Så grymt! Det skönaste racket jag någonsin testat.

Jag blev tipsad om Just Ten av en kompis och Zaas K Basaltik är mitt första racket från märket. Jag blev genast imponerad och har kört med samma racket sedan dess.

Ett helt okej racket. Den ger en bra fart i slagen men känns aningen klumpig.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

355-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Zaas K Basaltik”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com