Kundkorg
0kr
Rea!
(1 kundrecension)

Just Ten Hydra K

2275kr

Hydra är en modell från den spanska tillverkaren Just Ten. Speciellt för den här modellen är att den endast säljs i Sverige. Den är framtagen av padelproffsen Daniel Windahl och Simon Vasques för World Padel Tour i Båstad. Det finns två varianter av Just Ten Hydra. En med blank finish som är ett mjukare racket och en med matt finish som också är hårdare. Den sistnämnda passar bättre för en mer erfaren spelare. Den mjukare varianten är mer förlåtande och passar bra för en medelbra spelare.

 

Slut i lager

Artikelnr: 10305022 Kategori:

Beskrivning

Ytan på det här racket är gjort i glasfiber och det är det första som Just Ten gjort med materialet. Överlag är modellen mer styv än sina syskon från Just Ten-familjen. Det gör att den passar bra för spelare som kommer från en tennis-bakgrund. 

Just Ten Hydra ger även en tydlig bollträff som är riktigt skön. Den ger dig kraft i slagen samtidigt som du bibehåller precisionen. Formen är rund vilket gör att sweetspoten sitter centralt på racket och är lite större. Vikten är mellan 355 och 360 gram vilket är ganska lätt. Balanspunkten sitter centrerad vilket gör det till ett bra allroundracket. Med andra ord kan även en mindre erfaren spelare manövrera Hydran smidigt.

Vad säger andra spelar om Just Ten Hydra

Jag kör med den blanka varianten och kunde inte varit mer nöjd. Jag har testat både räfflade och knottriga racketar men har fått bäst kontroll och precision med mitt blanka Hydra-racket från Just Ten.

Det känns otroligt lätt i handen och vilken kontroll man får!

Jag kör den hårdare varianten av Hydra och den är riktigt skön. Passar bra om du som jag kör en aggressiv spelstil.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Dropp

Ramprofil

38 mm

Vikt

360-370

1 recension av Just Ten Hydra K

  1. Tony

    Älskar det här racket. Har haft problem med armbåge tidigare och redan efter 3 veckors spel med denna så märker jag att armbågen inte tar lika mycket stryk längre. Dessutom ett raket med magisk känsla.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com