Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Yellow K Evo

Det ursprungliga priset var: 2695kr.Det nuvarande priset är: 2295kr.

Yellow K Evo är ett racket från det välkända varumärket Just Ten. Från sin fabrik i soliga Barcelona gör man padelrackets i allra högsta kvalité. Den här modellen är ett allroundracket med balans i fokus. Färgerna är i gult och svart vilket gör att den ser riktigt giftig ut på banan. 

 

Slut i lager

Artikelnr: 10220101 Kategori:

Beskrivning

Vikten på Yellow K Evo är mellan 350 och 370 gram vilket varken är tungt eller lätt. Balanspunkten sitter centralt men är något mer framtung än balanserad vilket ger känslan av ett lite tyngre racket. Kärnan är gjord av materialet Hard EVASmart Evo och träffytan är gjord i HighKarbon. Som de flesta racketar från Just Ten så är Yellow K Evo 38 millimeter tjockt. Formen är även den ikonisk för den spanska tillverkaren. Den runda formen är ett återkommande tema hos deras padelrackets. 

Tack vare den lite mer framtunga vikten samt hårda kärnan ger den här spaden hög fart i bollarna. Det passar bra för den offensiva spelaren som söker ett fartracket. Däremot så tummar kraften i racket inte på precisionen. Materialet är noggrant utvalt för att ge dig en bra kontroll i spelet. Bollträffarna är tydliga och den räfflade ytan ger en bra kontakt i dina skruvar. Det är ett bra racket i alla aspekter av spelet men det kräver lite mer vana av spelaren. Du bör ha spelat ett tag innan du bestämmer dig för att bemästra detta racket.

Vad säger spelare om Just Ten Yellow K Evo?

Mina slag har blivit både hårdare och mer kontrollerade vilket passar min aggressiva spelstil.

Jag fick testa den här spaden av en polare. Vilken skillnad från mitt Wilson Striker. Bollträffen är tydlig och den ger en riktigt skön känsla!

Det bästa med Yellow K Evo är definitivt är att mina slicar blivit otroligt effektiva. Materialet har hållit mycket bättre än mina tidigare racketar!

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

350-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Yellow K Evo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com