Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Fuksia

Det ursprungliga priset var: 2490kr.Det nuvarande priset är: 2099kr.

Fuksia är en modell från Just Ten som är lite lättare och är därför ett mer lättspelat racket. Kärnan är gjord av ett EVA-material som är relativt mjukt. Ytan är ruggad och är gjord av en blandning mellan FiberJust EVO och kolfiber. Det här är ett racket som passar den lättare spelaren som söker bra kontroll utan att ta ifrån kraften i slaget. Både för kvinnor och män.

 

Slut i lager

Artikelnr: 10210101 Kategori:

Beskrivning

Ytans struktur är sträv vilket gör att du får bättre effekt av dina slicar. Du får även en skön kontroll. Bollträffen är mer stum och inte lika tydlig som andra racketar från Just Ten. I och med att vikten sitter längre ned känns den lättare. Det gör också att det blir enklare att få en bra bollträff. Trots vikten får du en bra fart i slagen och det gör att Fuksia passar för ett balanserat spel. 

Fuksia rekommenderas för både nybörjare och avancerade padelspelare. Är du ute efter ett lättare vapen på banan som kan användas effektiv i alla aspekter av spelet är det här ett bra val. Du får kanske inte samma trycka i smashen som med ett Zaas K men en bra balans överlag. Dessutom har den en kaxig design som genom sin rosa färg inger skräck i dina motståndare. 

Vad säger andra spelare om Fuksia

Den här spaden passar mig perfekt! Jag ville ha ett lite lättare racket utan att tappa fart. Det var kärlek vid första bollträffen.

Mitt hittills första racket. Använt det flitigt och det har hållit förvånansvärt bra. Planerar inte att byta i första taget. Nöjd!

Älskar den rosa färgen! Dessutom är den skön och passar min defensiva spelstil.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

355-365

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Fuksia”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com