Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Red K Evo

Det ursprungliga priset var: 2795kr.Det nuvarande priset är: 2495kr.

Red K Evo är en av våra personliga favoriter när det kommer till utseende. Dödskallen som utmärker Just Tens alla racketar gör sig bra med dom röda detaljerna. Det är ett välbalanserat racket som har fördelar för både den offensiva och defensiva spelaren. Formen är rund och sweetspoten i träffytan är relativt stor. Det gör att den blir mer förlåtande för en medelbra spelare.

 

Slut i lager

Artikelnr: 10230101 Kategori:

Beskrivning

Kärnan är gjord av materialet EVASmart K Evo+ vilket både ger en lång livslängd samt en bra kontroll. Träffytan är gjord av ett kolfiber som kallas för K Evo. Den har ett ytmönster som ger ett bättre grepp för bollen i slicen. Vikten på spaden är mellan 355 och 365 gram vilket placerar det i mellanskiktet av padelrackets. Känslan när du håller det i handen är dock att det är lite tyngre än vanligt. Anledningen är att balanspunkten sitter lite högre upp på den här spaden. Det ger större kraft i dina slag.

Samtidigt är kontrollen du får med Red K Evo påtaglig. Kanske är det den ruggade ytan som gör den så precis. En övervägande balanserad racket men som passar bäst för den aggressiva spelaren. I och med farten rekommenderas den för spelare som har spelat ett tag och vill bli ännu vassare på banan.

Det säger spelarna om Red K Evo

Riktigt snyggt racket med många bra egenskaper. Fungerar utmärkt för mig som kör ett blandat spel och som inte vill lägga pengar på flera racketar.

Jag älskar kontrollen jag får med mitt Red K racket. Känner mig oslagbar på banan!

Aningen dyrt men ett bra racket. Jag är nybörjare på padel och har lyft spelet med den här spaden. Lätthanterligt med hög fart.

Ytterligare information

Balans

Hög

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

350-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Red K Evo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com