Kundkorg
0kr

Visar alla 3 resultat

Head på World Padel Tour

Head har varit en väldigt viktig partner och integral del av World Padel Tour under en väldigt lång tid. Inte nog med att Head står för de officiella matchbollarna på touren, det är även flera av tourens absolut bästa spelare som väljer att spela med Head padelrack.
Head har flera olika padelrack i sitt sortiment och det finns racket för varje spelartyp och spelarnivå. Oavsett om du är nybörjare eller om du spelat padel sedan 1900-talet kommer du kunna hitta rätt padelrack för dig hos Head och hos oss här på Padelracketrea.se.

Head med den senaste racketteknologin

Eftersom Head inte är nya inför utveckling och tillämpandet av ny teknologi har deras racketmodeller och produkter alltid en fortgående utvecklingsprocess där framgångsrika produkter innoveras på nytt. Som padelspelare kan man alltid vara säker på att ett nytt Head padelracket har de senaste racketteknologierna och här tillverkat i de bästa materialen med flexibla ytor av kolfiber och unikt framtagna EVA-gummin i innandömet.
Padel är en sport som är i en extrem tillväxtfas och Head låter sig inte springas om i första taget. De arbetar med stora utvecklingsteam och med racketexperter från padelsporten. Allt för att garantera sina produkters kvalitet och överlägsenhet.


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com