Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Elektra

Det ursprungliga priset var: 2390kr.Det nuvarande priset är: 2099kr.

Elektra är en modell från spanska tillverkaren Just Ten. Det som utmärker Elektra är att den är förlåtande för din arm och axel. Många spelare som regelbundet utövar sporten får problem med armbågen – det brukar kallas tennisarmbåge. För nybörjaren som inte har en fulländad teknik är risken ännu större. Det här racket från Just Ten är ett utmärkt val för både avancerade och nya spelare. I och med att vikten sitter längre ner på spaden underlättar det för armar. Det här racket känns lättare och ger dig även mer kontroll.

Slut i lager

Artikelnr: 10110201 Kategori:

Beskrivning

Kärnan i Elektra är mjuk medan ytan är hård. Den kombon gör sig bra för den som vill ha ett lättare racket utan att tappa farten. Den hårda ytan ger tydliga och rejäla träffar. Samtidigt ger Elektra full kontroll med rund form och stor träffyta.

Den här spaden gör sig kanske bäst för avancerade spelare som har några år på nacken. Är du en ny spelare och lär dig bemästra Just Ten Elektra så är det dock ett farligt vapen på banan. Den innehåller den senaste tekniken för att du ska få ut mest effekt av ditt racket.

Vad säger spelarna om Elektra

WOW! Vilken spade. Jag har kanske inte det hårdaste slaget på banan men definitivt det säkraste.

Skaffade mig ett Elektra efter tips. Hade problem med tennisarmbåge och sökte ett förlåtande racket utan så mycket vibration. Det har fungerat skitbra!

Inte det bästa greppet men överlag ett skönt racket

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

360-365 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Elektra”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com