Kundkorg
0kr

Vilka är vi?

Vi som jobbar på padelracketrea.se är ett gäng entreprenörer som träffades av en slump under en ”open court session” i Fuengirola i Spanien 2010. Sedan dess har vi med glädje kunnat se sporten sprida sig från spansktalande världen till Sverige. I samband med detta upptäckte vi ganska snart att Sverige mer eller mindre saknade en ordentlig webbshop för padelrackets och padelutrustning. Det var då vi kläckte idén som senare skulle mynna ut i padelracketrea.se. Den egentligen historien är att vi alla träffades i samband med att vi byggde sajten padeluppsala.com vilket resulterade en gemensam shop här på padelracketrea. Vi hoppas att det kommer massor av fler sajter i framtiden.

Vårt mål med padelracketrea.se

Målet är bli Sveriges största återförsäljare av padelrackets. Kaxigt och ambitiöst, vi vet. Vi vill vara marknadens billigaste alternativ och fortfarande erbjuda relevanta och eftertraktade produkter. Samtidigt vill erbjuda våra kunder ett smärtfritt sätt att köpa padelprylar över nätet.
Vår webbshops användarvänlighet är en väldigt viktig komponent för oss och vårt absolut viktigaste verktyg. Hör gärna av dig om du stöter på problem eller har förslag på förbättringar. Din upplevelse är viktig för oss.

Kontakt

Har du några frågor, stöter på några problem eller helt enkelt vill snacka padel, kan du kontakta oss med epost: info@padelracketrea.se


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com