Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Orange K Evo

Det ursprungliga priset var: 2790kr.Det nuvarande priset är: 2399kr.

Orange K Evo är ett fartracket i allra högsta klass. För dig som spelar offensivt är det ett riktigt vasst vapen på banan. Spaden är framtung vilket gör att det känns tyngre i handen. Det ger också mer fart i bollarna tack vare tyngden och hårdheten. Bollträffen känns stum med ett Orange K Evo. Samtidigt ger den knappt någon vibration i racketen. Det är förebygger och underlättar för den som har problem med tennisarmbåge.

Slut i lager

Artikelnr: 10240101 Kategori:

Beskrivning

Vi rekommenderar Orange K Evo till den som har längre erfarenhet av padel eller andra racketsporter. Anledningen till att den blir svårspelad för nybörjare är att den är framtung. Det gör att den är svårare att manövrera. Självklart är det en smaksak och det gäller att testa sig fram när man väljer racket. Generellt är Orange Evo K mer inriktat mot spelare som har en aggressiv spelstil. Med den här spaden får du mer kraft och lite sämre kontroll.

Många av oss på redaktionen är erfarna padelspelare och vi upplever Orange K Evo som ett bra allroundracket. Så länge man lärt sig bemästra den lite tyngre vikten i spaden så är den effektiv i många affekter av spelet. Farten du får med racketen betyder alltså inte att du kommer slå snett vartannat slag. För en erfaren spelare är det ett farligt vapen över hela banan. Strukturen på ytan gör att skurna slag blir mer effektiva.

Så säger andra spelare om Orange K Evo

En något otydlig bollträff men jag får ut bra effekt slagen

Jag älskar att slå hårda smashar och avgöra bollar med mitt Orange K Evo! Den ger mig bra fart och kontroll.

Jag köpte det här racket som mitt andra padelracket och den är värd varenda krona. Den har gjort mig till en bättre padelspelare.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

350-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Orange K Evo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com