Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Black K Evo

1700kr

Black Evo är den billigaste modellen från Just Ten. Det här är ett utmärkt racket till den som spelar padel som motion eller hobby. Priset är bra och du får mycket padel för pengarna. Från sin fabrik i Barcelona gör Just Ten racketar med hög kvalité och lång livslängd. 

 

Slut i lager

Artikelnr: 10200101 Kategori:

Beskrivning

Den här spaden har en rund form och en stor sweetspot vilket gör den förlåtande vid mindre bra träffar. Balanspunkten är låg och gör Black Evo lätt att manövrera. Vikten ligger på ungefär 360g vilket varken är lätt eller tungt för ett padelracket. Trots att den inte är så tung och har en låg balanspunkt så får du hög fart på spelet. Mycket tack vare kärnan som är gjord av EVA. EVA är ett material som inte är lika dämpande som Soft Foam vilket också är vanligt hos racketar. För nybörjaren kan det kännas svårare till en början men det rekommenderas för den som vill lyfta sitt spel. 

Är du i jakt på ett padelracket som du kan utveckla ditt spel med så är Black Evo från Just Ten ett utmärkt val. Den har en lång livslängd och en bred profil. Med denna racket får du bra fart utan att förlora känsla och kontroll. 

Vad säger spelarna om detta rack

Otroligt prisvärd! Relativt billig och du får mycket racket för pengarna. Bra kvalité

Jag köpte Just Ten Black Evo som mitt andra racket och är otroligt imponerad. Kostade ungefär lika mycket som mitt första men känner enorm skillnad

Helt okej men svårt att få till de där avgörande slaget. Lite för mesigt för min smak.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

350-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten Black K Evo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com