Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten BRUK

Det ursprungliga priset var: 2795kr.Det nuvarande priset är: 2496kr.

Den här snygga spaden är en ny tappning av den klassiska racketen från den spanska tillverkaren Just Ten. Den runda formen gör att BRUK passar bra för både amatörer och proffs. Huvudegenskaper hos den här racketen är kontroll och balans. Träffytan är relativt stor och balanspunkten är centrerad. Även om racketen är lite framtung så får du en bra precision i träffarna. Kärnan är gjord av lågdensitetspolyeten vilket är förmånligt för den mer defensiva spelaren.

Slut i lager

Artikelnr: 10050301 Kategori:

Beskrivning

Trots den mer defensiva profilen hos Just Ten BRUK kan du få till riktigt sköna smashar. Ljudet som avges när du drar iväg en rökare vid nät är riktigt tilltalande. Faktum är att du får rätt hög fart på bollarna överlag. Vikten på det här racket ligger mellan 350 och 370g vilket ger en lite hårdare bollträff. Det finns dock snabbare racketar för den som gillar att spela offensivt. Önskar man ett racket med hög fart kan vi rekommendera modellen Killer från Just Ten.

Den här racket passar alla som vill ta sitt spel till en ny nivå. Du får en skön kontroll och en tydlig bollträff med ett utmärkande ljud. Vikten på Just Ten BRUK lägger sig precis mellan lätt och tungt vilket gör det lätthanterligt samtidigt som du får en bra fart i bollarna. Det lägger sig även i mellanskiktet när det kommer till pris. Med andra ord kan det vara att bra första racket för den som vill ha bra kvalité redan från start. Du får också ett matchande fodral som är viktig att använda för att öka livslängden på racketen.

Vad tycker andra spelar om Just Ten Bruk

Älskar ljudet av bollträffen med det här racket! Kan inte tänka mig att byta till något annat

Skönt racket med härlig kontroll. Inte det billigaste direkt men värt spenderingen om man spelar ofta.

Rekommenderas starkt! Har haft flera racketar från Just Ten men det här är min absoluta favorit. Bra på alla sätt!

 

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Just Ten

Form

Dropp

Ramprofil

38 mm

Vikt

350-370

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Just Ten BRUK”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com