Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Revenge Carbon 2019

1899kr

Revenge Carbon är en modell från Babolat med fokus på balans. Med den här spaden får du ett allroundracket som kombinerar kraft med kontroll. Gillar du att spela ett mixat spel med defensiva och offensiva slag är det här ett bra val.

Slut i lager

Artikelnr: 60000003 Kategori:

Beskrivning

Det här racket är droppformat och har en centrerad balanspunkt. Det gör racketen till allsidig och användbar i alla aspekter av spelet. Vikten ligger på 365 gram vilket är standard för padelrackets. Både ramen och träffytan är helt gjorda av kolfiber. På träffytan finns ett yttre lager med ett räfflat mönster. Det ska ge ett bättre grepp och göra dina skurna slag mer effektiva. Halsen på spaden har också fått sig en uppgradering från fjolårets modell. Nu är den förstärkt med tungsten-fiber som ska göra racket mer styvt och stabilt. Det minskar vridmomentet i racketen och ökar samtidigt fart och precision i dina slag.

Med Babolat Revenge Carbon får du en bra kontroll, precision och skruv. Det är ett allsidigt racket som också ger dig kraft i slagen. Är du en spelare som lirar ett balanserat spel på banan rekommenderas Babolat Revenge Carbon starkt.

Vad säger andra spelare om Babolat Revenge Carbon 2019

Jag älskar den här racketen! Välbalanserad och ger bra kraft i slagen.

Har tidigare kört med Babolat Viper men Revenge har gett mig ett mer kontrollerat spel. Tycker inte att det är någon skillnad på kraften i slagen mellan dom två.

Det bästa racket jag kört med. Perfekt kombo mellan kraft och precision.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Babolat

Form

Dropp

Ramprofil

38 mm

Vikt

365g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Babolat Revenge Carbon 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com