Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Contact

Det ursprungliga priset var: 999kr.Det nuvarande priset är: 699kr.

Det här racket är en billigare modell från Babolat. Den passar väldigt bra till nybörjare tack vare den låga vikten och sin stora sweetspot. Formen är rund och träffytan är centrerad på racketen. Contact rekommenderas också till spelare som har svårt att få till rena träffar.

Slut i lager

Artikelnr: 60000001 Kategori:

Beskrivning

Babolat Contact väger endast 340 gram vilket placerar den i den lättare kategorin. Den lättare vikten bidrar till ett mer kontrollerat spel. För spelaren blir racketen enkel att styra och smidig i handen. Balanspunkten på spaden sitter centralt på racketen vilket gör att du får kraft bakom slagen. En annan bidragande faktor är kärnan som är gjord av materialet SoftCore2. Det hjälper spelaren att få fart på bollen. Träffytan är slät och gjord av en mjuk karbon. Rackethuvudet är extra stort på den här modellen. Anledningen till det är att den ska vara så förlåtande som möjligt. 

Egenskaperna hos Babolat Contact passar allra bäst för nybörjare men även regelbundna spelare som vill öka kontrollen i sitt spel. Racketen har många egenskaper som gör den mer förlåtande och lättspelad. Därför är det ett utmärkt första racket till den som vill komma igång med padel. Den är även gjord för att hålla ett tag och tåla smällar. Med en styv bumper på toppskiktet av racketen skyddas den mot slag i golv och vägg. Det ingår även ett fodral som vi rekommenderar att du använder för att öka livslängden på racketen

Vad andra spelare tycker om Babolat Contact

Det här var mitt första padelracket. Jag spelade med den i ungefär ett halvår innan jag bytte till en mer avancerad spade. Så länge jag använda Babolat Contact var jag jättenöjd – en bra första erfarenhet av sporten.

Jag spelar padel sporadiskt som motion. Därför valde jag Babolat Contact som är väldigt prisvärd. Kontrollen jag upplever med det här racket gör bollarna längre och sporten roligare!

Härligt racket med en stor träffyta. Det gör det enklare för mig att få rena träffar! Får också riktiga hårda slag.

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Babolat

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

355g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Babolat Contact”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com