Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Defiance Lite

Det ursprungliga priset var: 1395kr.Det nuvarande priset är: 1199kr.

Defiance Lite är en variant av Babolats dyrare Defiance Carbon. Denna modell är billigare inte lika avancerad som sin storebror. Den är även lättare och passar därför bra för nybörjare och mindre spelare. Likt storebror ligger fokuset på kontroll hos det här racket. Den runda formen och låga balanspunkten gör den lättspelad.

Slut i lager

Artikelnr: 60000006 Kategori:

Beskrivning

För mindre spelare kan det vara bra att börja med ett lättare racket som är enklare att manövrera. Den här spaden väger 350 gram och har dessutom en låg balanspunkt. Det gör att den känns ännu lättare. Du får inte lika stor kraft i dina slag tack vare den låga vikten. Däremot får du en enorm kontroll. Det runda huvudet gör träffytan större och det blir lättare att få en ren träff. Hålen på träffytan varierar och är koncentrerade runt sweetspoten vilket gör att slag blir effektivare. Racket-halsen är gjord i karbon men är också förstärkt med tungsten-fibrer. Det gör att den känns stabilare och ger mindre vibrationer vilket är bra för att motverka tennisarmbåge.

Den rekommenderas däremot inte för mer avancerade nivåer. På tävlingsnivå kan det här racket bli lite väl lätt och det blir svårare att slå avgörande slag. Därför rekommenderar vi Defiance Lite till den som spelar för motion och vill ha ett tillförlitligt racket. För den som funderar att börja med padel är det ett utmärkt första racket.

Vad andra spelare tycker om Babolat Defiance Lite

Ett roligt och lättspelat racket som är utmärkt för mig som spelar för skojs skull

Aningen lätt men jag får förvånansvärt bra power i släggan. Den gör jobbet och till ett bra pris dessutom.

Köpte ett Babolat Defiance Lite när jag först började spela padel. Det var ett rent nöje att tjänstgöra på banan med min trogne vapendragare. Vi skapade minnen tillsammans jag sent kommer glömma.

Ytterligare information

Balans

Låg

Märke

Babolat

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

350g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Babolat Defiance Lite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com