Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Viper Lite

Det ursprungliga priset var: 1900kr.Det nuvarande priset är: 1299kr.

Babolat Viper Lite är en version av den dyrare modellen Viper Carbon. Den här spaden är ett bra alternativ för dig som vill ha bra kraft i slagen men har problem med kontrollen. Racketen är lite mer förlåtande och mjukare än storebror.

Slut i lager

Artikelnr: 60000007 Kategori:

Beskrivning

Den här diamantformade racketen har en högre sweetspot vilket gör det lite svårare att få en ren träff. Balanspunkten sitter också högt vilket gör att den känns tyngre i handen och dina slag blir kraftigare. Det passar bra för dig med en aggressiv spelstil som gillar att slå avgörande bollar.

För att optimera kraft och precision i slagen har Babolat utvecklat Hole Pattern System. Det innebär att hålens storlek och placering varierar för att passa formen på racketen. Hålen är koncentrerade runt rackethuvudets sweetspot vilket ökar kraft och precision i slagen. En annan anledning till kraften i Babolat Viper Lite är den stabila konstruktionen av racket-halsen. Halsen är förstärkt med tungsten-fibrer som minskar vridmomentet i racketen. Det gör även att den känns mer stabilt och ökar kraft och precision.

Vi rekommenderar det här racket för dig som spelat ett tag och söker mer kraft i dina slag. Det är inte det mest lättspelade racket vilket gör det olämpligt för en nybörjare.

Vad säger andra spelare om Babolat Viper Lite

Jag bytte från ett hårt Just Ten racket och kände genast skillnad. Med Viper Lite har jag fått bättre kontroll i mitt spel och kraftiga slag.

Enligt mig är det inte värt pengarna. Det är mer prisvärt att satsa på en Viper Carbon som är mycket bättre.

Det känns stabilt och lätthanterligt. Det är enkelt att få rena träffar och kraftiga slag. Toppbetyg från mig!

Ytterligare information

Balans

Hög

Märke

Babolat

Form

Diamant

Ramprofil

38 mm

Vikt

360g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Babolat Viper Lite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com