Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Viper Carbon 2019

Det ursprungliga priset var: 2800kr.Det nuvarande priset är: 2099kr.

Viper Carbon är en modell från märket Babolat. Det är onekligen den modell som är mest kraftfull av Babolats alla spadar. Det här är ett racket för dig som gillar att smasha hårt. Bland annat spelar Juan Lebrón med Viper Carbon på World Padel Tour. Det är ett offensivt vapen som passar en aggressiv spelstil. För att inte bli överrumplad rekommenderar vi att du spelat ett tag innan du ger dig an Viper Carbon. Har du racketvana från tennis kan det också vara ett bra val.

Slut i lager

Artikelnr: 60000005 Kategori:

Beskrivning

Det som utmärker racketen är dess diamant-formade design vilket gör att balanspunkten sitter högre upp. Kollar vi på vikten så är den redan tung med sina 370 gram. Men balanspunkten gör att den känns ännu tyngre. Även spadens sweetspot sitter högre upp än vanligt. Därför kan det ta ett tag innan du vänjer dig vid racketen. Speciellt om du övergått från en rund spade.

Nytt får 2019 års modell är det man kallar för Hole Pattern System. En ny teknologi från Babolat som innebär att hålens placering och storlek varierar efter formen på racketen. Det ska leda till ännu mer kraft i slagen och en bättre precision. En annan nyhet för årets modell är att den hela ramen och träffytan är tillverkad i kolfiber. Det ger ett enormt gensvar vid varje bollträff.

Man har även förstärkt halsen på Viper Carbon 2019 med tungsten-fibrer. Den nya och stabilare teknologin kallar Babolat för Dynamic Stability System. Tanken är att vridmomentet i racketen ska minskas och samtidigt öka fart och precision i slagen. Det ska även hjälpa till att minska vibrationer i racketen som kan skapa problem för spelarens armbåge.

Det här är ett racket som kräver en bra spelare. Har du inte en bra teknik kan resultatet bli mindre bra. Därför rekommenderas Viper Carbon 2019 till experter, tävlingsspelare och offensivt skickliga amatörer.

Vad tycker spelare om Babolat Viper Carbon 2019

Shit vilken spade! Jag spelar regelbundet och tävlar på en medelbra nivå. Mitt spel skulle jag beskriva som aggressivt. Viper Carbon är grym för hårda och skurna slag.

Bra racket som ger explosiva bollträffar. Jag är väldigt nöjd.

Svårt racket att spela med till en början. Nu när jag vant mig är det bästa racket jag spelat med.

Ytterligare information

Balans

Hög

Märke

Babolat

Form

Diamant

Ramprofil

38 mm

Vikt

370g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Babolat Viper Carbon 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com