Kundkorg
0kr

Kända padelspelare

Padel är en sport som blev omåttligt populär över natten och helt plötsligt spelade alla padel. I Sverige ploppade det upp nya padelbanor överallt och alla ville ha en bit av kakan. Trots den stora hypen som var för ett par år sedan så har padel blivit mindre populärt på senare tid.

Det finns dock många riktigt bra och kända padelspelare världen över. Några av dem kommer vi att ta upp i den här artikeln och berätta lite mer om. Vi kommer att list några av de bästa padelspelarna i världen enligt ranking från WPT.

Om du gillar att betta på padel kan informationen i den här artikeln att hjälpa dig bli bättre och förhoppningsvis vinna oftare när du spelar på padelmatcher.

Bästa kvinnliga padelspelaren

Det finns många duktiga kvinnliga men det finns en som sticker ut och det är Alejandra Salazar. Hon har blivit världsmästare flera gånger, både vad gäller singelspel och i par med Gemma Triay. De har tillsammans vunnit en mängd olika titlar och räknas än i dag som världens bästa par enligt WPT.

Alejandra Salazar Bengoechea är en spanjorska och har nyligen fyllt 36 år. Hon har på egen hand visat att kvinnor spelar på en mycket hög nivå i padel och har tagit sporten ytterligare ett steg i rätt riktning.

Världens bästa manliga spelare

Den som rankas absolut högst upp på World Padel Tour för män är den fenomenala Alejandro Galán Romo. Även han är från Spanien och har spelat padel sedan han var sju år. Han fick som ung ett stipendium till Padel Academy som håller till i Madrid. Det hjälpte honom och fick igång hans karriär vilket också ledde till att han fick ta del av World Padel Tour under 2014.

Han rankas sm den absolut bästa spelaren på touren och för tillfället spelar han i par med Juan Lebrón Chincoa.

Ytterligare en spansk stjärna

Spanien ligger i topp när det gäller padel och det är inte så konstigt när de har några av världens bästa spelare, både damer och herrar. Juan Lebrón Chincoa är en 25-årig spanjor som även han räknas som en av världens bästa spelare. Han har vunnit smått otroliga 18 WPT-titlar under sin karriär vilket är otroligt imponerande. Juan Lebrón Chincoa började spela 2016 vilket gör hans bedrifter än mer imponerande.

Köp padelutrustning på nätet

Om du själv spelar padel och letar efter utrustning ska du göra det på nätet. Det är ofta padelracket rea om du kollar runt kan du hitta ett bra pris på utrustningen du letar efter.

Artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tidigare inlägg
Racketspecialisten – Bästa butik för Padel
Nästa inlägg
Allt om WPT padel

Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com