Kundkorg
0kr

Frakt och leverans

 • Vår målsättning är att ditt paket alltid ska skickas samma dag om du lägger en beställning innan kl 12.00
 • Vår normala leveranstid är 1-3 dagar och paketen skickas vanligtvis med DHL
 • Majoriteten av våra kunder får sina paket dagen efter
 • För att skicka små paket använder vi PostNord då det underlättar för kunderna och blir billigare
 • Din leverans är fraktfri om du handlar för mer än 999 kr, annars tar vi ut en fraktavgift på 49 kr
 • Paket skickas till en så kallad Service Point i närheten av din adress
 • När ditt paket är redo att hämtas ut kommer du att få en avisering via SMS till det mobilnummer du angett vid beställningen
 • Vi tar ut en administrationsavgift om 350 kr för paket som ej hämtas ut och därför returneras till oss
 • Vi ansvarar inte för förseningar från fraktbolagen vi anlitar eftersom det är utanför vår kontroll
 • Varorna som finns tillgängliga i vår webbutik finns i regel på lager. Skulle en vara tagit slut så framgår detta tydligt när du gör en beställning. Frågor kring förväntad påfyllnad av lagersaldo tar vi helst emot via mail till kundtjänst

Kundsäkerhet

Ångerrätt

Om du handlar en vara hos oss på PadelracketRea gäller alltid ångerrätt i 14 dagar. Om du vill ånga ett köp måste varan vara oanvänd, i oskadat skick och återsänd i sin originalförpackning. Se alltid till att kontakta oss via e-post innan du skickar tillbaka en vara. Vi hämtar inte ut paket som skickats till fel adress eller returneras mot postförskott eller krav på betalning i efterhand. Kunden står för fraktkostnader och eventuella fakturakostnader när varor skickas i retur till oss.

Garanti

Privatpersoner har 1 års garanti mot fabrikationsfel när de handlar hos oss. Reklamationer sköts i regel av våra leverantörer så returnera inte en vara till oss utan att kontrollera vad som gäller med oss innan. Vi står för returens fraktkostnad vid reklamationer.

Skador vid transport

Om ditt paket är skadat är det hämtas ut så ska du direkt anmäla detta till utlämningsstället. Eventuella skador på själva produkten ska rapporteras till oss inom 3 dagar från det att varan mottagits. Skador på produkter anmäls via e-post till EMAIL. Bifoga alltid bild till din skadeanmälan. Efter att du rapporterat en skada återkommer vi med information om hur vi kommer att ersätta din vara. Du blir självklart inte tvungen att själv betala frakten för en ersättningsvara.

Betalsätt

Konto- och kreditkort

På PadelracketRea går det att betala med VISA och Mastercard. Om du väljer att betala dina varor med kreditkort så kommer transaktionen att hanteras av Klarna, så att vi kan garantera snabbhet och säkerhet i samband med betalningar.

Klarna är ett svenskt företag som underlättar köp online genom att erbjuda snabb och säker verifiering av kreditkort. Vid betalning via Klarna så krypteras ditt kontokortsnummer direkt när du angett dina kortuppgifter. Informationen skickas till Klarnas server via HTTPS, en krypterad direktförbindelse. Sedan är det bankens eget säkerhetssystem som används vid kommunikation mellan Klarna och din bank.

Betalningar som sker via Klarna innebär att två kommunikationsvägar är skyddade:

 1. Kommunikation mellan slutkonsument och Klarna
 2. Kommunikation mellan Klarna och aktuell bank

Kommunikationen mellan slutkonsument och Klarna sker med SSL-kryptering.

Klarna-faktura/delbetalning

Hos oss kan du betala dina köp med faktura genom Klarna. När du väljer faktura som betalningsmetod så kommer en snabb kreditupplysning att göras. Svaret kommer direkt så att du utan fördröjning får veta om du blivit godkänd eller inte. Fakturan skickas till den adress du är folkbordförd på efter att informationen automatiskt hämtats från folkbokföringen.

Fakturan skickas också via e-post till den mailadress du angett vid köpet. När du handlat på faktura har du 14 dagar på från beställningsdatum att betala.

Du kan själv bestämma om du vill göra om din faktura till en delbetalning. Detta sker automatiskt om du väljer att betala in 50 SEK av fakturabeloppet. Efter det får du möjlighet att själv bestämma hur stort belopp du vill delbetala varje månad, bara det är minst 1/24 av totalbeloppet och minst 50 SEK. Om du väljer delbetalning så tillkommer ränta och vi hänvisar till Klarna.se för aktuell information.

Klarna konto

Väljer du att delbetala din faktura från Klarna så samlas alla dina köp på ett konto. Detta kallas Klarna konto och innebär att du får en bra överblick över alla dina köp och att allting samlas på en enda faktura.

Om du inte bor i Sverige

Du som beställer från Danmark eller Finland kan välja att betala med VISA, Mastercard eller förskottsbetalning.

Oavsett ordervärde så tillkommer en fraktkostnad om 199 SEK för beställningar till Finland och Danmark. Vi skickar paketet med UPS och leveranstiden är 1-5 arbetsdagar. Leveransen sker direkt till din dörr. UPS kommer själva att lägga till en kostnad på 200 SEK om de anser att du bor i vad de kallar för ett ”avlägset område”. Du får information om eventuellt frakttillägg direkt i kassan när du angett ditt postnummer. Du kan se en lista över vilka postnummer som medför extra fraktkostnad här.

Den svenska distans- och hemförsäljningslagen gäller även vid beställningar från utlandet (14 dagars ångerrätt och 1 års garanti). Extra fraktkostnader som uppstår på grund av ångrat köp eller reklamation står du som köpare för.

Norge

Du som beställer från Norge kan välja att betala med VISA, Mastercard eller förskottsbetalning.

Bor du i Norge så handlar du exklusive svensk moms och du som kund står för norsk moms samt eventuella kostnader för tull. Oavsett vad din order är värd så tillkommer en fraktkostnad om 349 SEK och leveranstiden är 1-5 arbetsdagar. Paketen skickas med UPS som levererar direkt till din dörr och extra fraktkostnad tillkommer om de anser att du bor i ett ”avlägset område”. Du får information om eventuellt frakttillägg direkt i kassan när du angett ditt postnummer. Du kan se en lista över vilka postnummer som medför extra fraktkostnad här.

Den svenska distans- och hemförsäljningslagen gäller även vid beställningar från utlandet (14 dagars ångerrätt och 1 års garanti). Extra fraktkostnader som uppstår på grund av ångrat köp eller reklamation står du som köpare för.

Personuppgiftslagen

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Sms-avisering

När du anger ett mobiltelefonnummer i samband med ett köp så kan detta komma att användas för SMS-avisering om leverans eller annan information kring din beställning.

Tvist

Om det uppstår en tvist så löses ärendet i första hand genom kommunikation med vår kundtjänst. Vi följer först och främst Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer, i övrigt hänvisar vi till Europeiska kommissionens onlinetjänst för lösning av tvister http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Juridik

Du måste ha fyllt 18 år för att få handla på padelracketrea.se

När du gör en beställning via vår hemsida så godkänner du att vi sparar och använder vissa uppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Det gäller till exempel namn, bostadsadress, e-postadress och telefonnummer som du anger när du beställer via vår webbutik. Vi garanterar att dina uppgifter endast kommer att användas av padelracketrea.se, i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att själv få ta del av de uppgifter vi sparar om dig som kund. Skulle informationen vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du ta kontakt med oss för att få den ändrad eller borttagen.

Reservation

Vi reserverar oss för eventuella uppgifter gällande våra produkter som kan vara felaktiga och som därför kan ändras när som helst utan förvarning. Det kan gälla felaktig information om priser och specifikationer som beror på exempelvis felskrivningar, valutaförändringar, missuppfattningar vid svar via e-post eller att vi fått felaktig information från våra leverantörer.

Vänligen kontakta vår kundtjänst vid eventuella frågor!


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com