Kundkorg
0kr

Nox ML10 Pro Cup

2300kr

Den här spaden är ikonisk i padelvärlden. Den tillverkades först av Nox som samarbetade med padelproffset Miguel Lamperti för att ta fram det ultimata vapnet på banan. Både Miguel och andra spelare på touren har själva använt racketen. Bland oss vanligt folk är det också ett populärt val och ett av de mest sålda racketarna i världen.

Slut i lager

Artikelnr: 50000004 Kategori:

Beskrivning

Detta racket har en rund form och en låg balanspunkt. Det gör att den kan användas av proffs såväl som amatörer. Den runda formen gör att sweetspoten som du vill träffa bollen på blir större. Även om du träffar lite fel så får du bra kraft i slaget. På så sätt är det ett väldigt förlåtande racket. Den låga balanspunkten gör också så att spaden känns lättare och blir också enklare att manövrera. Träffytan är gjord av metalliserat glasfiber och kärnan är gjord i materialet HR3. Det är det lättare nybörjarracket jämfört med Nox Equation WPT 2019 som är lite tyngre.

Vi skulle rekommendera det här racket till spelare på alla nivåer som söker mer kontroll i sitt spel. Spaden ger samtidigt en riktigt skön bollträff med bra fart. Ett mångsidigt racket i absolut världsklass.

Vad andra spelare säger om Nox ML10 Pro Cup

Jag tävlar i padel på en medelbra nivå och kör alltid med Nox ML10 på matcher. Den är så jäkla skön och svår att släppa taget om för att vara ärlig.

Bollträffen du får med den är spaden är otrolig. Känsla och kontroll är A och O för mig och den här gör verkligen jobbet

Jag tycker den är lite för lätt men överlag ett bra racket med snygg design.

Ytterligare information

Vikt

360-365 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Märke

Nox

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nox ML10 Pro Cup”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com