Kundkorg
0kr

Nox Luxury Tempo WPT 2019

3500kr

Det här en lyxig modell från det Spanska märket Nox. 2019 års modell bjuder på en hel del nya tekniker och förbättringar. Vintern 2019 tecknade Nox ett avtal med World Padel Tour och kan nu titulera sina racketar som officiella racket för touren. Spaden är i den dyrare klassen och vänder sig främst till avancerade eller proffsspelare. Utseendemässigt är den riktigt vass med sin exklusiva look.

Slut i lager

Artikelnr: 50000003 Kategori:

Beskrivning

Den här spaden skriker kontroll och precision. Med sin runda form och låga balans får du maximal kontroll i ditt spel. Den lite större sweetspotten gör det också lättare att få till bra slag, även om man inte träffar i mitten på racket. Träffytan är ruggad för att ge bollen bättre grepp och effekt i slaget.

Den är inte som den mer traditionella Nox ML10 Pro Cup utan presenteras i samband med en ny teknik som man kallar för Multilayered Core. Det innebär att kärnan är gjord i två olika material för att ge racket mer kontroll utan att kompromissa med kraften. Ramen är utrustad med 100% kolfiber som gör den mer hållbar och tålig mot smällar. Ett system för att motverka vibrationer är också implementerad i ramen och gör spaden stabilare i sämre träffar. Träffytan är gjord av 12K Carbon Fiber som innebär en tätare väv av kolfibertrådar. Närmare sagt 12 000 trådar per kvadratcentimeter till skillnad från industristandarden på 3K. I och med det tätare och tyngre materialet på träffytan får du mer kraft i slagen och en bättre hållbarhet. En annan sak som är värd att nämna är det längre handtaget som passar extra bra för spelare med en tvåhandsbackhand. 

Huvudegenskapen hos det här racket är definitivt kontroll och precision. Efter att vi på redaktionen spelat med spaden kan vi också konstatera att det inte är något fel på kraften i slagen. Med spaden kan du både föra spelet med kontroll och avgöra den med en kraftig och effektiv smash. Ett allsidigt racket som är hyfsat lättspelad. Det rekommenderas till skickliga och medelbra spelare som söker ett allroundracket med fart och precision.

Vad andra spelare säger om Luxury Tempo WPT 2019

Grymt racket. Inte alls så tung i svingen som man tror!

Luxury är min favoritserie från Nox. Jag har flera stycken. Tempo är dock min favorit, sitter sjukt bra i handen.

Nox vet vad dom håller på med. Rekommenderas verkligen!

Ytterligare information

Vikt

360-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Märke

Nox

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nox Luxury Tempo WPT 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com