Kundkorg
0kr

Nox Luxury Nerbo WPT 2019

3500kr

Den här spaden är en modell i serien World Padel Tour från Nox sedan man knöt ett avtal som det officiella racket på touren. I samband med den här modellen presenterar men en rad nya tekniker som ska vara banbrytande i branschen.

Slut i lager

Artikelnr: 50000002 Kategori:

Beskrivning

Nerbo WPT är ett diamantformat racket med en mindre sweetspot placerad högre upp på bladet. Det gör den lite mer svårspelad då den inte är så förlåtande. För skickliga spelare ger den däremot ännu högre fart i träffarna. Kärnan är gjord i två material vilket man kallar för Multilayered Core. De två materialen samverkar för att ge spelare en bra balans mellan kraft och precision i slagen. Träffytan är gjord i materialet Carbon Alum 18K vilket är ett av industrins mest avancerade material. 18K innebär att den är gjord med 18 000 kolfibertrådar per kvadratcentimeter. Den täta väven av kolfiber ger racket lite mer tyngd och bollen mer effekt. Spaden har också ett system i ramen som ska motverka vibrationer vilket underlättar för armbågen och ger mer stabilitet i spelet.

Vi rekommenderar den här spaden till erfarna spelare som har en säker bollträff. Till största del är det ett fartracket som kan vara svårhanterat för nybörjaren. Har man väl lärt sig att hantera ett topptungt racket får du en riktigt behaglig bollträff med Nox Luxury Nerbo.
För den som är intresserad av Luxury-serien men inte nödvändigtvis anser sig ha en säker bollträff kan vi rekommendera Nox Luxury Tempo WPT 2019.

Vad andra spelare säger om Luxury Nerbo WPT 2019

Kraftfullt racket med en härlig bollträff.

Jag bytte från ett Babolat Defiance som jag använt länge. Den största skillnaden är definitivt farten som är mycket högre i den här spaden. Den är dock mer svårspelad.

Riktig skön känsla i det här racket! Bra kontroll för ett topptungt racket. Det känns välbalanserat och så är det jäkligt snyggt också.

Ytterligare information

Vikt

360-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög

Märke

Nox

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nox Luxury Nerbo WPT 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com