Kundkorg
0kr

Nox Equation WPT 2019

1700kr

Nox Equation WPT är ett racket från den Spanska tillverkaren Nox. Det här är ett racket i serien WPT som står för World Padel Tour. Sedan Januari 2019 är Nox nämligen den officiella racketen på touren. Equation är en billigare modell i serien men har en snygg och exklusiv design.

Slut i lager

Artikelnr: 50000001 Kategori:

Beskrivning

Spaden är droppformad och har en en centrerad balanspunkt. Det gör det till ett allsidigt vapen på banan. Sweetspoten sitter därav lite högre upp på rackethuvudet än vanligt. Trots det är racketen lättspelad och förlåtande i vår mening. Kärnan är gjord av materialet HR3 som är vanligt förekommande i mer avancerade rackets. Träffytan är gjord i glasfiber som blir mer och mer vanligt på touren. Ytan har också en struktur som gör att du får mer grepp och effekt i slagen. En annan fördel med den här spaden är att den utrustats med ett vibrationsdämpande material som inte bara motverkar tennisarmbåge utan också ger dig mer kraft och stabilitet.

Nox Equation WPT rekommenderas för spelare på alla nivåer. Det är ett prisvärt racket som ger dig mycket kontroll över ditt spel. Spaden kan användas framgångsrikt i både offensivt och defensivt spel.

Vad andra spelare säger om Nox Equation WPT 2019

Fantastiskt racket för både proffs och nybörjare.

Ett skönt kontrollracket med bra fart som överraskar positivt trots en låg prislapp. Lätt prisvärt för det billiga priset.

Fick testa Nox Equation av en kompis och blev mäkta imponerad. Den var riktigt lätt att spela med trots att jag är ny med sporten. Funderar på att köpa en jag också.

Ytterligare information

Vikt

360-375g

Ramprofil

38 mm

Balans

Medel

Form

Dropp

Märke

Nox

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nox Equation WPT 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com