Kundkorg
0kr

Head Graphene 360 Alpha Pro

2500kr

Det här är ett racket som ger dig maximal touch och känsla i varje boll. Ett utmärkt racket för volleyspel. Det kan användas av världseliten såväl som motionären. Bland annat spelar Sanyo Gutierrez med spaden på World Padel Tour.

Slut i lager

Artikelnr: 228139 Kategori:

Beskrivning

Head Graphene 360 Alpha Pro har en droppform och en centrerad balanspunkt vilket gör det till ett allsidigt racket. Samtidigt som det bibehåller kraft så får du en fantastisk touch och precision med den här spaden. En teknisk nyhet från Head är formen på racketen som ska minska vibrationer och ge ännu mer kontroll. Det har man gjort genom att placera axelområdet längre upp på racket för en ökad kontroll i träffen. Även ramen har blivit uppdaterad och för att minska vridmomentet och ge en ökad stabilitet.

Tack vare att kärnan är mjuk och sweetspotten stor så är det ett förlåtande racket. Du behöver inte vara ett proffs för att använda denna spade. Tvärtom är den förlåtande vid mindre bra träffar och fungerar för alla typer av spelare.

Vad andra spelare säger om Head Graphene 360 Alpha Pro

Jag får en grym känsla av den här spaden. Allt bara flyter i spelet.

Mitt volleyspel med det här racket är utomjordiskt bra.

Jag gick från ett adidasracket som var väldigt framtungt till det här. Även om jag tappat lite kraft så vinner den här lätt. Vilken känsla och kontroll den ger – fantastiskt.

Ytterligare information

Vikt

375g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel

Märke

Head

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Head Graphene 360 Alpha Pro”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com