Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel Vertex W 2019

Det ursprungliga priset var: 2399kr.Det nuvarande priset är: 2049kr.

Den har spaden från Bullpadel är en lättare version av Vertex 2 från samma tillverkare. Den är diamantformad och topptung vilket gör den svårspelade. Tack vare den lättare vikten är den inte allt för svår att använda. Den passar extra bra för mindre män eller kvinnor som söker ett lättare racket med mycket fart i.

Slut i lager

Artikelnr: 80000009 Kategori:

Beskrivning

I rackethjärtat har man byggt in en så kallad Vertexbrygga vilket gör att spaden känns extra stabil och balanserad. För att förebygga och lindra tennisarmbåge och andra skador som kan ske i samband med padel har Bullpadel flera lösningar. Runt greppet har man satt dit ett så kallat Vibradrive. Det är ett sorts silikon som hjälper mot vibrationer i bollträffen.

I sammantaget får du ett 20-30 gram lättare racket i Vertex W. Samtidigt behåller du kraft och kontroll. Lider du av en skada rekommenderas det här lättare racket som skonsamt lindrar vibrationer och slitningar. Vertex W är också bra för dig som vill ha mycket kraft men ett mer lättspelat racket. Som en bonus får du också ett medföljande racketfodral. Fodralet har en termostoppning som skyddar mot temperaturskillnader.

Vad andra spelare tycker om Bullpadel Vertex W 2019

Jag gick från ett Proline Hack till ett Vertex W och mitt spel har blivit mycket bättre. Slår inte lika hårt men med en större precision!

Det här racket känns otroligt bra i handen. Perfekt för mig som inte väger så mycket.

Bra skruvar, kraft och kvalité överlag.

Ytterligare information

Vikt

345-360g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Märke

Bullpadel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bullpadel Vertex W 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com