Kundkorg
0kr

Bullpadel Vertex Control 2019

3295kr

Vertex Control är ett runt racket från Bullpadel. Med det här i näven får du bättre kontroll och ett mer lättspelat racket. Den runda formen ger en mer central sweetspot och en större träffyta. Likt Vertex 2 så har det här racket en ruggad yta med en struktur lite som ett sandpapper. Detta för att få högsta effekt av skurna slag. Många menar att strukturen get bättre grepp för bollen medan vissa anser att det inte spelar någon roll alls. Vi skulle vilja säga att det är en smaksak och något man får testa sig fram med.

Slut i lager

Artikelnr: 80000008 Kategori:

Beskrivning

Balanspunkten i det här racket är lågt vilket gör det lättare att manövrera. Vikten ligger på 365 till 380 gram vilket är relativt tungt för ett padelracket. Vill man lägga på vikter är det möjligt att köpa till så kallade Custom Weights. Dessa går att applicera runt ramen och som ett bottenplugg.

Årets modell kommer också med ett vibrationsdämpande system – Vibradrive. Det gör det skonsammare för armbågen och förebygger tennisarmbåge. Dessutom ingår ett Hesacore-grepp som är färdigmonterad på racket. Greppets rutmönster ska vara mer ergonomiskt och är framtagen just för padelspelare. Även greppet motverkar skador och minskar vibrationer.

Vertex Controll består av ett kolfiber vid namn XT Carbon 12K. Vad det innebär är ett material med 12 000 kolfibertrådar per kvadratcentimeter på racket. Med andra ord är det ännu mer tätt och det ger mer effekt i spelet. För att skydda racket finns ramskyddet Metalshield. Det är en typ av aluminium som klär ramen och skyddar mot slag och stötar.

Till Vertex Control får du ett medföljande termofodral som skyddar racket mot temperaturskillnader.

Vad spelare säger om Bullpadel Vertex Control 2019

Det här racket står högst på min lista! Fick testa av en kompis och har aldrig haft ett lika bra tillslag.

Sjukt bra racket! Mina servar har blivit mycket mer effektiva tack vare bettet i den här spaden.

Ett bra kontrollracket men lite överprisat.

Ytterligare information

Vikt

360-380g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Märke

Bullpadel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bullpadel Vertex Control 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com