Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel Vertex 2 2019

Det ursprungliga priset var: 3295kr.Det nuvarande priset är: 2799kr.

Den här modellen från Bullpadel är diamantformad som är topptung. Med den höga balanspunkten får du mycket fart i bollarna. Diamantformen innebär också att sweetspoten sitter högre upp på racketen. Det gör att den blir mer svårspelad men när du träffar rent får du mer fart och precision i bollarna.

Slut i lager

Artikelnr: 80000007 Kategori:

Beskrivning

Till skillnad från andra racketar från Bullpadel som modellen Hack har Vertex 2 en struktur på ytan. Vissa menar att strukturen, som liknar sandpapper, ger bättre bett i skurna slag och därför mer spinn. Materialet rackethuvudet är gjort av heter XT Carbon 12K. Det är ett fint material som innebär att ytskiktet består av 12 000 kolfibertrådar per kvadratcentimeter. Fler trådar gör racketen mer responsiv och snabbare.

En nyhet för 2019 är att du själv kan justera vikt och balans på din Vertex 2. Det gör du genom att köpa till vikter som kan monteras på utvalda platser på racketen. Vikterna säljs separat och ingår inte i köpet. Vikterna är i form av plattor som väger 3 gram styck, dessa kan monteras runt kanten på rackethuvudet. Dessutom kan en vikt på 5 eller 10 gram monteras som en bottenplugg för att öka vikten ytterligare.

Modellen kommer också med ett grepp från Hesacore som är ett nytt grepp för padelrackets. Det ska vara mer ergonomiskt och minska vibrationer i bollträffen. I och med det är det skonsamt mot handled och armbåge som ofta kan ta stryk i sporten. För att vara ännu skonsammare mot armbågen är Vertex 2 utrustad med VibraDrive. Det är ett sorts silikon som finns runt hela handtaget och motverkar vibrationer ytterligare.

Den här spaden rekommenderas till skickliga spelare som har en säker bollträff. Sweetspotten är mindre och placerad längre upp på racket vilket gör det svårare att får rena träffar. Dessutom är den styv och hård vilket passar för duktiga spelare. Det är däremot inte att rekommendera till nybörjare som bör börja med ett mer mjukt och förlåtande racket.

Bullpadel Vertex 2 levereras med ett termofodral som skyddar mot temperaturskillnader.

Vad andra spelare tycker om Bullpadel Vertex 2 2019

Jag har fått otroligt bra bett i mina slajsar efter att ha bytt till Vertex 2.

Har tävlat med Vertex 2 ett bra tag nu och är mäkta imponerad. Ett riktigt skönt racket som ger ultimat fart i slagen.

Jag älskar att det går att lägga på vikter på racketen. På så sätt kan jag få helt rätt balans i mitt racket.

Ytterligare information

Vikt

365-380g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög

Märke

Bullpadel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bullpadel Vertex 2 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com