Kundkorg
0kr

Bullpadel Hack Control

3595kr

Till skillnad från Bullpadel Hack har den här racketen ett rund form vilket gör den mer lättspelad. I och med den runda formen är sweetspoten större och racketen blir mer förlåtande. Det ger en bra kontroll på dina slag. Därav namnet kontroll som också är huvudegenskapen hos Hack Control. Den låga balanspunkten gör den också lättare att manövrera än till exempel Bullpadel Hack som är mer framtung.

Slut i lager

Artikelnr: 80000011 Kategori:

Beskrivning

Trots den mer defensiva profilen får du väldigt bra fart i Hack Control. Den väger 375 gram och är relativt tung för ett padelracket. Den låga balanspunkten gör dock att den känns lättare i handen. Ytskiktet på racketen är gjort av XT Carbon 18K vilket innehåller 18 000 kolfibertrådar per kvadratcentimeter. Det ger bollen en otrolig fart och rekyl när den träffar racketen.

Som tillbehör kan du köpa till speciella vikter som går att fästa på Hack Control. På utvalda ställen runt ramen på racketen kan du fästa 3 stycken vikter som väger 3 gram styck. Ytterligare en vikt går att fästa längst ned på handtaget. Vikten för handtaget är antingen 5 eller 10 gram. Genom att själv kunna ställa in vikt och balans i racket får du en större flexibilitet med Hack Control.

Längs hela handtaget finns ett sorts silikonmaterial som heter VibraDrive. Det dämpar vibrationer vid bollträffen vilket är mer lindrigt för armbåge. I längden motverkar och förebygger det en så kallad tennisarmbåge. Dessutom kommer Hack Control med ett färdigmonterat Hesacore grepp som också ska vara mer ergonomiskt och underlätta för armbågen.

Även om Hack Control är rund och ett hyfsat lättspelat racket så rekommenderas det inte till nybörjare. Den är väldigt hård och styv vilket kan vara svårt att hantera till en början. Medelbra och experspelare kan med fördel använda Hack Control som har enorm precision och kontroll. Samtidigt får du också en massa kraft i slagen.

Vad andra spelare säger om Bullpadel Hack Control

En riktigt skön spade med bra fart och sjuk kontroll. Världsklass!

Körde tidigare med Hack och har nu bytt till Hack Control. Slår lika hårt men mer precist.

Så jävla skön känsla i träffen. Det är lätt det bästa racket jag spelat med.

Ytterligare information

Vikt

365-380g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Märke

Bullpadel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bullpadel Hack Control”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com