Kundkorg
0kr

Bullpadel Hack 2019

3595kr

Modellen Hack från tillverkaren Bullpadel är ett av de mest kända padelrackets i världen. Den spektakulära tour-spelaren Paquito Navarro spelar bland annat med ett Hack från Bullpadel. Den diamantformade spaden är ett utmanande racket för den erfarne spelaren. Med Hack får du kraftfulla slag och galet mycket spin.

Slut i lager

Artikelnr: 80000003 Kategori:

Beskrivning

Hack väger mellan 365 och 380 gram vilket är tungt för ett padelracket. Den diamantformade spaden kommer med en hög balanspunkt vilket gör att det känns ännu tyngre i handen. Det medför också att dina slag kan få enorm kraft. I och med att den är både tung och har en mindre sweetspot som sitter längre upp på racket är den svårspelad.

Helt nytt för 2019 års modell är ett system för att justera vikt och balans manuellt. Vikter går att lägga till på både rackethuvudet och på handtaget. För att göra detta krävs det så kallade Custom Weights. Dessa är tillbehör du kan köpa separat till ditt racket om önskat, det ingår alltså inte kostnadsfritt. Den unika funktionen gör det möjligt att själv skräddarsy sitt racket efter egna preferenser om balans och vikt.

En annan nyhet för 2019 är det unika kolfibermaterialet XT Carbon 18K. Träffytan består av det här materialet som är en sammanställning av kolfibertrådar. På en kvadratcentimeter finns 18 000 kolfibertrådar till skillnad från 3000 som är standard. Det gör Hack till ett snabbare och mer responsivt racket.

På handtaget är Hack utrustad med ett vibrationsdämpande system vid namn VibraDrive. Det består av ett silikonmaterial som minskar vibrationer i hand och arm. Vibrationer i racket kan göra skada mot armen i längden och leda till så kallad tennisarmbåge.

Till det här racket medföljer också ett racketfodral. I fodralet finns ett material som skyddar mot temperaturskillnader och ökar livslängden på spaden.

Bullpadel Hack rekommenderas till den erfarne spelaren som vill lyfta sitt spel och få ännu mer fart, kraft och skruv. Det är en svårspelad spade även för medelbra spelare men ett livsfarligt vapen för den som lär sig att tygla den.

Vad andra spelare säger om Bullpadel Hack 2019

WOW! Vilket racket. Kraften i mina slag har aldrig varit bättre.

Jag fullkomligt älskar greppet i mitt Bullpadel Hack. Mycket skönare än andra racketar jag testat.

Svårspelat men stundtals oslagbart racket. Jag behöver en bra dag på banan för att inte bli frustrerad över racketen.

Ytterligare information

Vikt

365-380g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög

Märke

Bullpadel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bullpadel Hack 2019”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com