Kundkorg
0kr
Rea!

Adidas Adipower Control 1.9

Det ursprungliga priset var: 3400kr.Det nuvarande priset är: 2799kr.

Det här är ett toppracket från Adidas och bland annat padelproffset Alex Ruiz’s val av racket. Till skillnad från Adipower Soft som är diamantformad så är Adipower Control ett runt racket. Det gör att den blir mer förlåtande och mer lättspelad. Ett runt racket har en större och mer centrerad sweetspot. Det här är ett racket som passar både tävlingsspelare och motionärer som söker ytterligare kontroll i sitt spel.

Slut i lager

Artikelnr: 70000003 Kategori:

Beskrivning

Balanspunkten hos Adipower Control är centrerad och gör det till ett allroundracket. Samtidigt som du får en utökad kontroll så har spaden bra kraft. Den väger ungefär 365 gram och har en hård kärna av materialet EVA High Memory. Både ramen och träffytan är gjord i kolfiber. På träffytan har man även lagt på en 3D-struktur som ska göra så att bollen biter bättre i bollträffen. Det medför en bättre spinn på bollen och mer effekt överlag. En annan teknik som används för att göra det här racket till ett livsfarligt vapen är Dual eXoskeleton. Det ger spaden mer vridstyvhet och dig som spelar mer balans i slagen.

Vad andra spelare tycker om Adidas Adipower Control 1.9

Jag har flera olika padelrackets men det här är min absoluta favorit! Den ger mig inte bara grym kontroll utan också en jäkla fart i slagen.

Snygg och skön att spela med.

Med den här spaden får jag en tydlig bollträff och bra spin i mina slag

Ytterligare information

Balans

Medel

Märke

Adidas

Form

Rund

Ramprofil

38 mm

Vikt

360-380g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Adidas Adipower Control 1.9”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fri frakt

På alla ordrar över 1000 kr

Snabb leverans

Leverans varje vardag

Behöver du hjälp?

kundservice@padelracketrea.yourmedia.nbcdemo.com